A Passió új időpontja: 2022. április 2. szombat - Aréna

A Passió új időpontja: 2022. április 2. szombat - Aréna

 

Örömmel értesítjük, hogy megszületett a döntés a Passió új időpontjáról. 2022-ben, Virágvasárnap előtti hétvégén kerül megrendezésre Európa legnagyobb Passiójátéka Budapesten. 

 

 A Passio2020-ra 2242 önkéntes jelentkezett és minden szereplő részére, személyre szólóan elkészültek a jelmezek!

 

Tájékoztatjuk, hogy a Passiójátszó önkéntesek szervezését a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft.-től átveszi az eddigi társszervező Auditórium Hungaricum Nonprofit Kft.

 

Ezért arra kérjük önkénteseinket, hogy a REGISZTRÁCIÓ MEGERŐSÍTÉSE menüpontban újítsák meg Passióban való részvételi szándékukat! Szülők és gyermekeik egy e-mail-ben is regisztrálhatnak!

Szeretettel várjuk azok jelentkezését is, akik most szeretnének csatlakozni a Passiójátszókhoz. Ők az ÚJ JELENTKEZÉS menüpontban tehetik meg ezt.

 

Miért 2022.04.02. az új dátum?

 

1.    A jelenlegi egészségügyi helyzet és a szakemberek számára is sok kérdőjelet magában rejtő előttünk álló hónapok miatt, jövő tavaszra egy tízezreket mozgósító esemény megtartására, idén felelősen nem lehet ígéretet tenni.

 

2.    A fentiek alapján szeretnénk elkerülni, hogy a Passiót esetleg másodszorra is el kelljen halasztani.

 

3.    Bár felmerültek más időpontok is, de a Passiót mindenképpen a Húsvéti időszakban, Virágvasárnaphoz közeli időpontban szeretnénk megrendezni.

 

4.    A Papp László Budapest Sportarénával történt végső egyeztetés alapján, a lehetséges szabad napokat számba véve került kiválasztásra a Virágvasárnap előtti hétvége szombatja, 2022. április 2. 

 

Bármilyen kérdésük lenne, kérjük ezt az  auditoriumhungaricum@gmail.com  email címen kersztül juttassák el részünkre